Missionssöndag på söndag!

Publicerad den 18 september, 2014, av

Vi har ett stort kontaktnät som församling som sträcker sig långt bortom Hässleholms stadsgränser. Genom olika samarbetspartners är vi involverade i olika länder i olika världsdelar.

Budskapet om Jesus är ett budskap för alla människor i alla kulturer.

På söndag i vår gudstjänst 11.00 kommer vi att berätta om vad som sker i det arbete som vår missionär Niclas Collén står i genom missionsorganisationen IBRA (www.ibra.se).

Vi tar också upp kollekt för vårt missionsarbete. Vill du vara med och bidra till det kan du också sätta in ditt bidrag på bg. 380-2477 och märka det med ”mission”.

Taggar:

Strul med söndagens radiosändning

Publicerad den 15 september, 2014, av

På grund av ett fel i sändaren utgick söndagens direktsändning av gudstjänsten via Radio Pingstkyran. Det gick varken att lyssna via radion eller webben. Vi jobbar med problemet och hoppas att det ska lösa sig till nästa söndag. Vi beklagar olägenheten.

Det går dock att lyssna på predikan av Erika Hanson på temat ”Missionell församling – Går vi till kyrkan eller är vi kyrkan” här: http://www.pingstkyrkanhassleholm.se/nya/predikan/

Drömmen om församlingen

Publicerad den 10 september, 2014, av

Bibelord: Heb 10:19-25; 32-39

Inledning: Jag kan inte komma ifrån den beskrivning som ges av den nybildade Filadelfiaförsamlingen i Hässleholm i boken Pingströrelsen i Skåne: ”Det väckte uppmärksamhet och förundran hos många att den nybildade pingstförsamlingen i staden arbetade så energiskt, vågade satsa så frimodigt och hade så fast tro på Gud.”

(mer…)

Taggar: