Victor Pavlovski på besök

Publicerad den 27 januari, 2015, av

Denna vecka har vi förmånen att pingstledaren från Moldavien Victor Pavlovski på besök i vår församling.

IMG_0811(1)

Vi inbjuder dig till högaktuella möten onsdag och torsdag, 28 och 29 januari, 19.00. Dessutom predikar Victor på söndagen 1 februari 17.00.

Varmt Välkomna!

Ett förvandlat Sverige genom bön!

Publicerad den 20 januari, 2015, av

Bönehelg för södra Sverige – Skåne, Blekinge, Halland och Kronoberg

Pingstkyrkan Hässleholm 23-25 januari 2015

Fredag:

21.00 Bön till midnatt

09.30 Fika

10.00 Undervisning, lovsång och bön

14.00 Lovsång och bön

16.00 Undervisning, lovsång och bön

19.00 Bönekonsert, lovsång, undervisning och bön

11.00 Gudstjänst

Undervisning Sven Almkvist

Medverkande bla: Curt Levin, Roland Johansson, Stanley Karlman, Ulf Sundkvist, Peter Jansson, Fredrik Davidsson, Timo Lordhem, Joakim Lindahl, Putte Philipson, Niklas Lorentzon, Lasse Bjervås m fl

21 dagars bön och fasta

Publicerad den 13 januari, 2015, av

Namnlös

När ni fastar, se då inte dystra ut som hycklarna, som vanställer sina ansikten för att visa människor att de fastar. Jag säger er sanningen: De har fått ut sin lön. Nej, när du fastar, smörj in ditt huvud och tvätta ditt ansikte så att människor inte ser att du fastar, utan bara din Far som ser i det fördolda. Då ska din Far, som ser i det fördolda, belöna dig” (Matt 6:16-18).

Vi vill börja året som församling inför Guds ansikte i bön och fasta. Vi vill ge av vår tid och vår uppmärksamhet att söka honom och hans närvaro.

Vi vill också be för vår värld, vårt land, vår stad, vår församling, våra familjer och våra liv. Tiden vi lever i nu är en tid som uppmanar till bön och fasta. I detta tror vi att Gud vill välsigna oss till välsignelse.

Varje dag under denna tid kommer vi ha ett inrett bönerum som står tillgängligt för alla. 08.00 och 18.00 varje dag blir det gemensamma bönesamlingar utöver de som vi vanligtvis har ons-tors 19.00.

Vi avslutar 23-25 januari med en bönekonferens tillsammans med Pionjärmissionen.

Kyrkornas mötesplats i Hässleholm

Publicerad den 13 januari, 2015, av

Under helgen som kommer alla kristna församlingar i Hässleholm samlas. Vi kommer att fira gudstjänster i olika kyrkor och samlas runt vår gemensamma tro.

Vi vill vara till för Hässleholms bästa och välkomnar alla att dela vår gemenskap.

På fredag är det gudstjänst i Lutherska missionshuset 19.00.

På lördag är det gudstjänst i Västerkyrkan 18.00.

Martin Jonsson, som är präst i Varbergs församling, kommer att tala över temat “Ge inte upp er frimodighet”.

På söndag 11.00 möts vi till en gemensam gudstjänst i Svenska kyrkan där kyrkoherde Bo Johansson predikar, vi firar gemensam nattvard och bla vår barnkör Mästerverk sjunger.

meeting-point-147329__180

Missionskväll med Patrik och Sofia Fållsten

Publicerad den 9 januari, 2015, av

Imorgon, lördagen 10 januari 18.00 har vi en högintressant kväll om mission, kallelse och familj. Patrik och Sofia Fållsten berättar om sina tankar när det gäller mission arbete i Sydostasien.

Varmt välkomna!