Missionsmöte med Sven och Marianne Göransson

Publicerad den 14 april, 2015, av

På söndag har vi glädjen och förmånen att ha missionärerna Sven och Marianne Göransson på besök hos oss i församlingen. De kommer att tala på gudstjänsten 19 april 11.00.

Om du vill läsa mer om deras liv, tjänst och kallelse kan du hitta det här www.papau.se

Varmt välkomna!

Göransson

Familjedag den 25/4

Håll kärleken levande, Hässleholm-2

NU är det hög tid att anmäla sig till familjedagen som vi anordnar tillsammans med New Life Church! Varmt välkomna som par eller hela familjen! Det kommer att finnas aktiviteter för barnen.

Vi är glada att Alf B Svensson, känd psykolog och författare, kommer och pratar kring ämnet “Att hålla kärleken levande”. Viktigt ämne både för er som nyss har träffats, för er som lever mitt i familjelivet och kanske framför allt för er som har barn som flyttat hemifrån?! Det är inte bara för par med problem, utan det gäller alla som lever i en relation. Hur håller vi kärleken levande? Tror vi på livslång kärlek? Är vi fullärda, eller kan vårt förhållande utvecklas?

Tid: Lördagen den 25 april med start 9.30.
Plats: New Life Church.
Anmälan snarast till Emma-Lena Liljenberg: emmalena@gmail.com eller 0725-76 01 60.

Lyssna till Richard Svensson!

Publicerad den 7 april, 2015, av

På söndag 12 april 11.00 har vi glädjen att ha förkunnaren Richard Svensson på besök i vår kyrka. Han predikar på vår gudstjänst! Varmt välkommen!Richard-Foto

Nu kan du lyssna på undervisningen från Israelkonferensen!

Publicerad den 1 april, 2015, av

Klicka på länken så hittar du undervisningen.

Eller så kollar du under fliken media.

Fira påsk i Pingstkyrkan

Publicerad den 26 mars, 2015, av

cross-66700__180

Påsken är den kristna trons centrum. Jesus död och uppståndelse är kärnan i det vi tror på. Vi vill fira påsk tillsammans och inbjuder dig att vara med i gudstjänsterna.

Skärtorsdagen 2 april 18.00 Getsemanestund – vi minns Jesus kamp i Getsemane, firar nattvard och äter en bit mat tillsammans. Andreas Grumsén talar och leder nattvardsstunden.

Långfredagen 3 april 17.00 Gudstjänst – en stilla gudstjänst med musik och predikan av Erika Hanson.

Påskdagen 4 april 14.00 (OBS! ny tid) – firar vi att döden inte kunde behålla Jesus i sitt grepp. Lovsång av och med församlingens körer Saltaren och Mästerverk. Dopförättning. Lasse Bjervås predikar och det är servering efter gudstjänsten.

Annandag påsk 5 april 17.00 Rumänsk påskgudstjänst.

Mycket varmt välkomna!