Facebook

Familjedag 7 november

Låt mig vara med

Alla familjer och alla som är intresserade av barn- och familjefrågor – se hit!

Boka in höstens familjedag lördagen 7 november! Det blir fokus på barn och familj och rubriken för dagen är: “Låt mig vara med!”

Vi får besök av Anna-Lena Öhrling från Lund som kommer att föreläsa för oss vuxna samtidigt som vi erbjuder barnpassning med lördagsmys för barnen. Vi äter lunch tillsammans och sen kommer Anna-Lena hålla en workshop för alla barn och vuxna om hur man kan göra en husgrupp där barnen är delaktiga. Vi avslutar med fikabuffé där alla tar med ett litet bidrag till fikat. 

Många gånger lever vi en parallell tillvaro med våra barn. När vi kommer hem från jobb, förskola och skola så har vi vuxna våra sysslor som matlagning och tvätt och barnen får ofta leka själva eller hamnar framför dator och tv. Hur blir vi delaktiga i varandras liv?

Anmäl er till Emma-Lena Liljenberg, 0725-76 01 60.

Häng med på höstens predikoserie FRID I SJÄLEN

Publicerad den 1 september, 2015, av

frid

Söndagsskolan startar upp!

SSK Här börjar äventyret

 

På söndag börjar söndagsskolan Arken om igen! Varmt välkomna alla barn mellan 3-13 år! 

Först sitter vi med en stund i gudstjänsten som börjar kl 11.00, men när de spelar vår jingel går vi ner till söndagsskolan. Vi ses!

Har du frågor, kontakta Emma-Lena Liljenberg tel 0725-76 01 60.

Församlingsdag!

Publicerad den 11 augusti, 2015, av

social event flyer

SOMMAREN 2015

Publicerad den 9 juni, 2015, av

 

 

tema25

 

Välkommen till sommarens gudstjänster i Pingstkyrkan Hässleholm. Vi vill fokusera temat Liv som ärar Gud. Vi ber, hoppas och tror att du ska bli uppmuntrad och utmanad!

 

Varmt välkommen! Gudstjänsterna börjar 10.00.