Besök av ELIM Brassband från Timisoara

Publicerad den 19 maj, 2015, av

Under pingsthelgen besöker den välrenommerade orkestern Elim Brassband Sverige. Du kan läsa och lyssna på elimbrassband.ro

elim brass

Programmet för orkestern:

Fre 22/5 19.00 Pingstkyrkan Helsingborg

Lör 23/5 11.00 Torget i Hässleholm

Lör 23/5 13.00 Utanför Secondhand i Hässleholm

Lör 23/5 18.00 Missionskyrkan i Lagan

Sön 24/5 11.00 Pingstkyrkan i Hässleholm

Sön 24/5 17.00 Pingstkyrkan i Hässleholm

Välkommen!

Sommarläger på Breanäs

Publicerad den 15 maj, 2015, av

Barnläger sommaren 2015 Barnläger sommaren 2015 FBsid2

Nu är det dags att anmäla sig till årets läger!

Alla barn födda 2002-07 är varmt välkomna! Temat för årets läger är “Från topp till tå”. Vi kommer att vara på Breanäs missionsgård, precis som vi varit de sista åren. Nytt för i år är att vi får sällskap av några barn från pingstförsamlingarna i Bjärnum och Osby. Vi ser fram emot att lära känna nya kompisar, dela vår tro med varandra i olika samlingar, be och sjunga tillsammans, grilla, fika, tävla, leka och ha skoj. Förhoppningsvis får vi fint väder så att vi kan bada och paddla i Immeln.

Fyll i en anmälningslapp snarast och lämna till Emma-Lena Liljenberg. Betala sedan in lägeravgiften på postgiro eller med Swish så kommer det att komma ett brev om några veckor med mer information. Det underlättar vår planering om ni anmäler era barn/barnbarn redan nu. Ni hänger väl med?!

Valborg på Hässleholmsgården

Välkommen till ett Valborgsmässofirande för hela familjen!

Program:
18.00 Aktivteter: hoppborg, sumobrottning och tipsrunda.
19.00 Sång av barnkören Mästerverk
20.00 Majbålet tänds. Vårtal av Erika Hanson och traditionell vårsång av manskören. Prisutdelning tipsrunda.

Under kvällen finns försäljning av popcorn och sockervadd. Grillarna är tända så ta med egen picknickkorg eller köp korv på plats. Det kan vara bra att ha något att sitta på.

Nyhet i år: Street Church Bikers kommer med sina motorcyklar och erbjuder biblar till dem som är intresserade.

Varmt välkomna!

Valborg 2015 affisch

Arrangemang av Pingstkyrkan Hässleholm, New Life Church och Evangelisk Luthersk Mission tillsammans med Street Church.

Missionsmöte med Sven och Marianne Göransson

Publicerad den 14 april, 2015, av

På söndag har vi glädjen och förmånen att ha missionärerna Sven och Marianne Göransson på besök hos oss i församlingen. De kommer att tala på gudstjänsten 19 april 11.00.

Om du vill läsa mer om deras liv, tjänst och kallelse kan du hitta det här www.papau.se

Varmt välkomna!

Göransson

Familjedag den 25/4

Håll kärleken levande, Hässleholm-2

NU är det hög tid att anmäla sig till familjedagen som vi anordnar tillsammans med New Life Church! Varmt välkomna som par eller hela familjen! Det kommer att finnas aktiviteter för barnen.

Vi är glada att Alf B Svensson, känd psykolog och författare, kommer och pratar kring ämnet “Att hålla kärleken levande”. Viktigt ämne både för er som nyss har träffats, för er som lever mitt i familjelivet och kanske framför allt för er som har barn som flyttat hemifrån?! Det är inte bara för par med problem, utan det gäller alla som lever i en relation. Hur håller vi kärleken levande? Tror vi på livslång kärlek? Är vi fullärda, eller kan vårt förhållande utvecklas?

Tid: Lördagen den 25 april med start 9.30.
Plats: New Life Church.
Anmälan snarast till Emma-Lena Liljenberg: emmalena@gmail.com eller 0725-76 01 60.