Pingstförsamlingen

Söndagen 24 september 11.00  kommer det att svänga alldeles extra mycket i Pingstkyrkan Hässleholm. Österlen gospel kommer tillsammans med Howard Genna Francis att bjuda på varm och härlig gospelmusik.

Församlingens pastor Lasse Bjervås kommer också att predika om två oumbärliga saker i livet: Kärlek och Vänskap!

Vi utlovar en gudstjänst som kommer ge en energiinjektion i upptakten av hösten.

Välkomna

Kristen tro är en gemenskap med Gud som förvandlar våra liv. Under hösten vill vi peka på vilka uttryck det tar sig på olika sätt. Välkommen att vara med! Söndagar kl. 11.00

Vad är meningen med livet? Varför finns vi här? Vad händer när man dör? Vem är Gud? Varför behövde Jesus dö?

Alpha en kurs i och om kristen tro och de stora livsfrågorna, där vi tillsammans i gemenskap, god mat, föredrag och samtal möts.

Under 10 onsdagkvällar och en lördag kommer vi att mötas på Restaurang Farozon med start onsdagen 13 september 18.30. Du är välkommen att vara med och behöver en biljett för första kvällen som finns att tillgå för 100 SEK.

Kursen kostar därefter 500SEK.

Arrangörer för Alpha i Hässleholm är förutom Pingstkyrkan, New Life Church, Missionskyrkan och Evangelisk Luthersk förening.

Vill du veta mer kolla gärna www.sverige.alpha.org