Pingstförsamlingen

Husmor/kock till förskolan Harpan i Hässleholm

Beskrivning: Förskolan Harpan är en fristående kristen förskola med musikprofil. Förskolan består av två avdelningar med tillsammans 30-32 barn.
Arbetsuppgifter: Som husmor/kock ansvarar du för att förskolans barn och personal får en positiv och varierande matupplevelse. Du arbetar med matlagning från grunden och tillagar lunch och förbereder mellanmål. Du planerar matsedel och inköp för veckan och ansvarar för att barn och personal får god, näringsriktig och hälsosam mat och du ansvarar för både normal- och specialkoster. Vidare organiserar du det dagliga arbetet i köket där traditionella arbetsuppgifter så som hygien, egenkontroll, kvalitetsstandard, fakturahantering, diskning och städning förekommer. Det är därför av vikt att du har förmåga att organisera, planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Datorvana krävs.
I tjänsten ingår även städning av förskolans lokaler. Du kommer att ansvara för att hålla förskolans lokaler i fint skick enligt rutiner som är hållbara för verksamheten, i nära samarbete med chef och pedagoger. Där ingår inköp av material för detta samt egenkontroll.
Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad kock. Du ska ha kunskap om egenkontroll och specialkost, vidare erfarenhet av meny- och näringsplanering och måltidskomponering för barn. Du som söker ska ha gått hotell- och restaurangprogrammet, eller ha annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har en personlig kristen tro. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt men även i team. Flexibilitet är en viktig egenskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Förmåner: Kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, fria pedagogiska måltider och arbetskläder.
Anställningsvillkor: Förskolan Harpan söker husmor/kock med tillträde 180401. Tjänsten är tillsvidareanställning på 75% med sex månaders provanställning. Månadslön, kollektivavtal. För att bli rekryterad måste du kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lag.
Ansökan: Välkommen med din ansökan tillsammans med ditt CV och personliga brev. Adress: Förskolan Harpan, Finjagatan 19, 281 50 Hässleholm
Kontaktperson är förskolechef Susanne Stolt, tfn 0451-140 06.