Pingstkyrkan

Alla som vill lära sig svenska är välkomna!
Alla som vill lära känna någon från en annan kultur är välkomna!
Tillsammans berikar vi varandra!

Vi träffas vissa lördagar kl 10-13. Ibland i Västerkyrkan och ibland i Pingstkyrkan.

Språkkafé och aktiviteter, tex matlagning, cykelskola och läxhjälp.
Välkommen till BOOST CAMP – ett sommarläger för dig som är tonåring! På det här lägret samlas närmare 100 ungdomar från hela Skåne för att under några dagar njuta av ett grymt sommarläger. Vi varvar inspirerande undervisning i kristen tro med god mat, härlig gemenskap och massa roliga aktiviteter. Häng med, du också!

Här hittar du aktuella programblad.

Programblad November & December 2018

Till höger finns information om vad som händer varje vecka.
För särskilda händelser och evenemang finns det mer information här.

UNITE - bästa sättet att fira nyår.

UNITE Malmö är en av fem festivaler som hålls samtidigt på fem olika orter i Sverige. Det är södra Sveriges största alkohol och drogfria festival för ungdomar med tydlig kristen profil. Festivalen är fylld med inspirerande talare, utmanade seminarium, lovsång med passion och Gudsnärvaro, aktiviteter, tävlingar och full action - och självklart en nyårsfest du sent kommer glömma.

UNITE 19 i Malmö kommer pågå från 29 dec 2018 till 1 jan 2019 i Pingstkyrkan Europaporten i Malmö.

Klicka vidare här för att anmäla dig.

Alla är välkomna! - Söndag klockan 11.00 Gudstjänst - Söndag klockan 17.00 Gudstjänst på rumänska -

Gudstjänst söndag 11.00

Navet i en kyrka är dess gudstjänstliv. I gudstjänsten kommer vi samman från olika håll och sammanhang för att mötas i bön, lovsång, nattvard och lyssnandet till predikan.

Våra gudstjänster är offentliga och det krävs ingen förkunskap för att komma.

Våra gudstjänster präglas av mycket sång och musik där det blandas nya andliga sånger med sånger ifrån den gamla klassiska kristna sångskatten.

Parallellt med gudstjänsten träffas barnen i söndagsskolan ARKEN.

Vi erbjuder också tolkning till rumänska och engelska.

Gudstjänst söndag 17.00

Vi har glädjen att också ha en rumänsk gudstjänstgemenskap i församlingen som möts varje söndagskväll.

Rumänska gudstjänsten tolkas till svenska.