Pingstförsamlingen

Några bilder från Valborgsfirandet på Hässleholmsgården 2016. Nytt publikrekord med åtminstone 1000 personer!

Alla är välkomna! - Söndag klockan 11.00 Gudstjänst - Söndag klockan 17.00 Gudstjänst på rumänska -

Gudstjänst söndag 11.00

Navet i en kyrka är dess gudstjänstliv. I gudstjänsten kommer vi samman från olika håll och sammanhang för att mötas i bön, lovsång, nattvard och lyssnandet till predikan.

Våra gudstjänster är offentliga och det krävs ingen förkunskap för att komma.

Våra gudstjänster präglas av mycket sång och musik där det blandas nya andliga sånger med sånger ifrån den gamla klassiska kristna sångskatten.

Parallellt med gudstjänsten träffas barnen i söndagsskolan ARKEN.

Vi erbjuder också tolkning till rumänska och engelska.

Gudstjänst söndag 17.00

Vi har glädjen att också ha en rumänsk gudstjänstgemenskap i församlingen som möts varje söndagskväll.

Rumänska gudstjänsten tolkas till svenska.

Begagnade möbler, kläder och prylar säljes i Pingstkyrkans regi till gott ändamål. Vi tar emot rena och hela kläder, prydnadssaker, sportartiklar, husgeråd, textilier, verktyg, böcker, möbler och leksaker.

Välkommen att besöka oss i våra lokaler på Finjagatan 2 i Hässleholm. Du kan även ringa oss på telefon 0451-89820 eller mejla till oss Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Tack för att ni var med och bidrog så att vi kunde skicka över en miljon kronor till olika projekt år 2016!

OBS!!! Extraöppet torsdag v 30 med café. V 31 börjar de vanliga öppettiderna gälla igen men observera att cafét inte är öppet kommande torsdagar som innan.

Läs vår blogg: Secondhandglimtar. Följ oss på Facebook!

Förskolan Harpan är en kristen förskola med musikprofil. Förskolans huvudman är Pingstkyrkan i Hässleholm.

Förskolan består av två avdelningar med tillsammans 30-32 barn. Personalen har musik och sång som sitt stora intresse vilket inspirerar barnen att spränga sina gränser musikaliskt och rytmiskt.

På den egna gården finns det gungor, rutschkana, cykelbana och ett stort sandhav. Harpan ligger på gångavstånd från gamla T4-området och centrum i Hässleholm vilket innebär närhet till fantastiska skog- och grönområden samt Kulturhuset med teatersalong, bibliotek etc.

De har en egen hemsida med adressen www.forskolanharpan.se